Experts en Google Ads

Gestionem les teves campanyes de publicitat

T’oferim un ROI (retorn de la inversió en publicitat) molt més elevat del que obtindries si gestionessis les campanyes tu mateix i el més important: conèixer quin import mitjà has d’invertir en publicitat per obtenir un determinat nombre de conversions, és a dir, d’aquelles accions que desitges que l’usuari faci a la teva pàgina gràcies als anuncis.

Començar ara!

La teva campanya en bones mans.

Per què necessites un consultor SEM expert en AdWords?

Una campanya d'AdWords la pot posar en pràctica qualsevol que s'informi dels passos a Google i llegeixi algun article sobre el tema. Algunes empreses ho fan per estalviar-se el cost de la gestió d'un professional, esperant obtenir un resultat semblant. Fins i tot hi ha qui pensa que, en pagar només quan algú fa clic, no està perdent diners. Res més lluny de la realitat: si no hi ha clics, tampoc hi ha nous clients, de manera que s'està perdent un temps que es podria dedicar a una altra cosa més rendible per al negoci.

Campaña de Google AdWords

Avantatges de recórrer a un professional d'AdWords

Veu casos com el teu cada dia

De seguida donarà amb el que necessites i tindràs resultats ràpidament.

Més control del teu pressupost

Estableix una quantitat límit i el teu expert la rendibilitzarà al màxim.

Garantia de resultats de forma ràpida

Comença a generar clients de forma efectiva: no més assaig-error.

Win-win

Genera una situació profitosa per a ambdues parts que serà molt rendible per al teu negoci.

Tindràs més temps

El temps que dedicaves a la teva campanya podràs destinar-lo a altres àrees del teu negoci que ho necessitin.

Més barat que fer-ho tu mateix

Generaràs conversions ràpidament i amortitzaràs els diners invertits abans que si ho fessis tu.

L'autogestió d'AdWords: una elecció poc rendible

Cada vegada són més les empreses que comproven que gestionar un mateix les campanyes de Google AdWords és poc rendible, i fins i tot perillós. Una persona que no sigui experta sol obtenir molt poc benefici de la seva publicitat en relació al que ha invertit (ROI), i fins i tot pot perdre diners, mentre que un especialista pot aconseguir un ROI mitjà entre un 300 i un 400%. Si et prens seriosament el teu negoci i vols que vagi bé, posa't sempre en mans d'experts.

Ens preocupem pels teus beneficis

Així rendibilitzarem la teva inversió en AdWords

  • Estudi de mercat i de la competència per delimitar teu públic objectiu a Google
  • Recerca de paraules clau de cerca més adequades d'acord amb l'estudi i el teu pressupost.
  • Elaboració d'anuncis i grups d'anuncis efectius que licitin per aquestes paraules clau. .
  • Monitoratge de la campanya i selecció de les combinacions que aporten més rendibilitat.
  • Informe de rendibilitat de la campanya per fer projeccions sobre la inversió necessària en publicitat a llarg termini.
Inversión en Google AdWords

El nostre equip expert en Adwords

Growth hacker

Marq Martí

Sóc expert en màrqueting dedicat al Growth Hacking: fer créixer negocis al mínim cost a través d'internet. Una de les meves tasques principals és gestionar campanyes de publicitat en cercadors (SEM) sustentades en anàlisi de dades.

El meu perfil pluridisciplinar abasta des de la concepció de l'estratègia de comercialització, la programació i disseny web a la posada en marxa i monitorització de campanyes de publicitat i posicionament. Això permet als clients treure el màxim partit a la seva inversió en visibilitat online.

Gestora de Adwords

Natàlia Soto

Sóc experta en Adwords certificada per Google i en publicitat per a mòbils. La meva formació universitària en publicitat digital m'ha permès aplicar els meus coneixements en la gestió de campanyes de Google Adwords per fer créixer negocis a través d'Internet.

M'apassiona gestionar campanyes de pay-per-click per la seva vessant creativa, ja que permeten desplegar estratègies de comercialització diferents per a cada client i fer un seguiment més exacte de la seva efectivitat que amb la publicitat tradicional.

Gestora de Adwords

Pilar Carracelas

Sóc periodista especialitzada en comunicació multimèdia. La meva passió per la creació de continguts en línia (articles, vídeos, etc.) m'ha empès a dedicar-me, després de 10 anys en ràdio i televisió, a idear estratègies de comunicació per a PIMES a internet.

M'encanta gestionar campanyes de Google AdWords perquè la publicitat al cap ia la fi és una forma de comunicació per seduir un públic objectiu determinat, i m'esforço dia a dia per idear la millor forma de fer-ho.

El nostre perfil és pluridisciplinar

Ens adaptem a les teves necessitats

Des AdWorks et recomanem que recorris sempre a aquest tipus de perfils experts en comunicació integral en línia per gestionar la teva visibilitat a la xarxa: si el teu gestor de campanya d'AdWords no domina desenvolupament web no podrà avisar-te que estàs tirant diners en anuncis si la teva web no està adaptada a dispositius mòbils o si la pàgina on et dirigeix l'anunci no té un disseny adequat per facilitar que l'usuari faci una conversió. O no et podrà dir que per al teu producte potser és més adequat un altre tipus de promoció.

Saber-ne més

Funcionamiento interior Google AdWords

Comença a atraure clients

Vols que els teus futurs clients arribin a una pàgina com aquesta a través d'un anunci a Adwords?

Posa la gestió de la teva campanya d'AdWords en mans d'un especialista en AdWords certificat per Google i el primer mes tindràs de regal 75 € en clics. No ho dubtis i demana'ns assessorament sense compromís.

Facilita'ns les teves dades de contacte i ens posarem en contacte amb tu per començar a treballar com més aviat millor.

¡Contacta'ns!