Preu campanya d’AdWords

Gestionem les teves campanyes per 199€/mes

Atrau al teu web més tràfic en menor temps per un preu que sempre acabaràs amortitzant. Una campanya d’AdWords ben dissenyada i gestionada genera molts més leads (usuaris que contacten amb l’empresa) que una campanya autogestionada o, òbviament, una campanya inexistent, especialment si li dediques un pressupost en anuncis adequat al producte o servei que ofereixes.

Començar ara!

Què inclouen els 199 euros?

Estudi de mercat

Diagnòstic de situació, avaluació dels teus punts forts i febles i anàlisi de la competència per a licitar per les paraules clau que més clics poden atreure.

Disseny i gestió de campanya

Establiment de pressupost en clics recomanat, disseny d'anuncis que millors clics puguin atraure i monitoratge de resultats.

Comunicació amb el client

Informació puntual sobre el rendiment de la campanya i sobre alternatives de millora, incloent una reunió presencial trimestral.

Informe de projecció

Informe amb el rendiment de cada cèntim invertit en la campanya perquè puguis planificar el teu pressupost a AdWords per aconseguir un benefici determinat.

Atrau clients potencials

"Jo ja inverteixo en SEO ... ¿Per què pagar per sortir a Google?"

Si parem atenció, quan fem una cerca a Google el primer resultat per posicionament orgànic (sense pagar a Google pel clic) està cada vegada més avall a la pàgina. Aquesta és la raó principal per la qual les PIMES s'han de plantejar invertir en AdWords: encara que obtinguin bons resultats en SEO, sempre tindran una major taxa de clic els primers resultats, que són els patrocinats per AdWords.

Té la seva lògica. Google premia en posicionament orgànic la informació de qualitat i obliga a qui en definitiva vol aprofitar-se del seu algoritme per captar clients a pagar per la visibilització en el seu cercador. D'aquesta manera dona un bon servei a usuaris, que obtenen resultats patrocinats que responen al que estan buscant però també poden anar a la informació orgànica, i a empreses, que seguiran obtenint una bona rendibilitat dels diners invertits en la seva visibilització perquè el major percentatge de clic els el porten els primers resultats. .

Inversión en Google AdWords

Quins beneficis t'aporta AdWords respecte al SEO?

01.

Rapidesa

A diferència d'altres tipus de publicitat amb AdWords comença en qualsevol moment i aconsegueix resultats des del primer dia.

02.

Rendibilitat

Paga només quan algú predisposat a adquirir els teus productes o serveis fa clic en el teu anunci i controla de forma fiable els beneficis de la teva inversió.

03.

Segmentació

Per perfils demogràfics i tipus de dispositiu: permet definir l'aparició de l'anunci depenent de l'idioma, la ubicació, el tipus de dispositiu, etc., cosa que el SEO no permet.

04.

Flexibilitat

AdWords s'adapta a les teves necessitats i al teu pressupost i permet activar i desactivar la campanya en qualsevol moment.

Millora l'experència d'usuari

Disposes ja d'una bona landing page?

La meitat de l'efectivitat d'un anunci a AdWords depèn de la pàgina a la qual dirigeixi el seu link (landing page). Per això dirigir l'usuari a una pàgina on hagi de decidir-se entre diverses opcions és contraproduent, perquè la pot abandonar sense que puguis seguir-li la pista. Per aquest motiu és pitjor encara que el link d'un anunci d'AdWords dirigeixi a l'inici de la teva web.

Una bona landing page té un únic objectiu: convertir. Això passa quan l'usuari fa a la pàgina allò que t'interessa que faci (generalment omplir un formulari de contacte per demanar informació). Per això ha d'oferir un només producte i una sola idea, limitant al màxim les seves opcions. D'aquesta manera, el trajecte que va des del teu anunci a AdWords a la conversió és directe, sense escales. .

Per 199 euros addicionals a la teva campanya *, els teus anuncis a Google dirigiran a una landing page del teu producte destinada a que l'usuari converteixi més fàcilment.

* Cada landing page correspon a un sol producte. Per anunciar més d'un producte necessitaràs una landing page per a cada un.

¡Necessito una landing page!

Landing page